CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 15, 2012

360 degree 2.0



Assalamualaikum.

Kita bersambung balik kepada kehidupan 360 degree. Alhamdulillah, 2 minggu pertama telah berjaya diatasi

 dengan jayanya. cheeewaaaahh. tidaklah jaya manapun sebab judisciam tak keluar lagi. but, it 

OKAY. 

yang lepas sudah, yang perlu diutamakan adalah seterusnya.

Jom tengok, apa sahaja yang telah saya lakukan sepanjang 3 minggu sebelum ini untuk preparation MDE 

dan SOCA which is the most KILLER for all of us. wink. wink.


MASTERPIECES.
by me and kak syu

#bilik tutorial kami, wing kami, habis kena balut dengan flipchart. semata - mata untuk SOCA sahaja. 



                           
                                                               

 saya dah tak mampu berdiri. kena sandar pada Asma. dah lewat malam pun ~____~"



AMARAN! 


# kepada mak cik- mak cik di luar (bakal mak mentua), janganlah judge kami berdasarkan 'ini'. keadaan telah memaksa kami. sob.sob T____T. kawan saya kata, kalau meja dah penuh, pergi ke lantai, kalau penuh, letak atas katil. then last sekali, kalau dah semua buku berterabur, pergi pantry.

.
.
.
huru hara sangat sampai pergi bilik tidur kawan lagi. MAAF ^^.




TAPI

setelah selesai SOCA, tadaaaaaaa!!!!!



baru ada hati nak balik bilik. wink. wink.
* hati berbunga*



SOCA kali ini berkisar tentang PLACENTA. itu gambar placenta. ish.ish.





A part, I love the most.




*** we will continue next week, for the real story of SOCA.

2 comments:

SUMI ^_________^ said...

qila, tajuk entry tak menahan.
'2.O' yang penting ^^
huhuhu.

Nur' Aqilah said...

takkan bersih je kot. hhahaha

Post a Comment