CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 9, 2011

seminggu yang tak HOT

Assalamualaikum 




rasanya muka budak ni pun macam tak HOT =.='. sebab apa? budak ni sakit perut yang teramat sangat tahap berjuta2 lemon. dan tu lah yang aku rasa bila seminggu aku kena DIARRHEA  yang macam  ppfffftttt !!. ya Allah, aqilah, bersyukurlah dapat diarrhea before exam socca.hmmm.

jap, bukan kau ke yang sibuk cakap kat atin, " qilah kalau boleh nak diarrhea lah.yelah, nanti tak susah time exam".ha, padan muka, sekali kau memang dapat. dengan tanpa dijemput karpet merah pun, encik virus tu pun bukan main lagi singgah kat perut ni. dan terjadilah pergolakan macam peperangan yang hebat, kalah world war 2, pabila system immune yang telah lama developed kat malaysia lagi nak lawan dengan virus baru di indonesia.perrrrghhh, cerita, hebaaaqq! ceh, ceritanya, simple je..perut ni nak adapt dengan virus di indonesia,or dengan erti kata lain VIRUS INFECTION. hahaha, cerita punya lah nak hebat je =.='

hari pertama, muntah.errrr.muka ni pun dah macam muka tandas.selang 15 minit, tandas. tandas, tandas, tandas.makan pun tak lalu.padahal dia paling kuat makan.minggu yang disaster, dan muka sangat tak bermaya.uwaaaaa! dah tak hot  ~___~" learning issue pun bentang macam *&%$#@^ (ni bukan mencarut). kasihan kepada ahli tutor.sobsosob.satu badan letih.hmmm

minggu tu juga ramai yang diarrhea.macam dah trend.sampai yang teruk, kena masuk air sampai 4 botol, masuk wad.alhamdulillah, aku sampai di bale je. terima kasih kepada kawan-kawan yang banyak menjaga masa qilah sakit :D

terima kasih sangat-sangat ^_____^




note: lepas dah kena diarrhea, means badan dah developed immune untuk virus di indonesia.ha, memang semua makanan ko melantak kan qilah.huahuahauhua.

2 comments:

SUMI ^_________^ said...

selamat melantak :)
wowow,kali ne dia immune dgn sgala jenis makan kot.terus kebal even apa badai datang melanda.HAHAHA.*ttbe terbanyak lakonan ttg lagu berdua bersatu vdeo matlutfi dlm rant on lagu cinta ;D sumpah dia sewel.haha

Nur' Aqilah said...

haha.tahu takpa (:

Post a Comment