CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 17, 2012

kompak

Assalamualaikum w.b.t


Chief complaint: bila nak tukar post baru kat blog ?
Etiology / cause :  internet bale yang siputttt.
Diagnosis : kemalasan yang berganda

uwekkkk,uwekkk,uwekkk, muntah hijau. dekat blog sendiri pun nak letak terminology medic.boooo!!

Aish, pokoknya (kenapa tak daun?) , aku pun tak tahu dah berapa bulan aku tinggalkan blog ni. macam ni, NIAT tu ada. serius. tapikan, tapikan, berbalik pada etiology kat atas tu, itulah faktor terbesar yang menyebabkan aku melupakanmu, wahai blog =.='

Okay, berbalik pada tajuk di atas. apakah yang korang paham? jujur. hahaha. sebab apa aku cakap macam tu. sebab kali pertama aku dengar perkataan KOMPK tu, aku teringat jawapan skema untuk characteristic for solid. 

COMPACT AND FIX PARTICLES.




huahuahauahuhua. memang bangga cikgu bio yang mengajar aku.haaaaa.

tapi, kalau di indonesia, since aku belajar kat sini kan, word ni ada maksud tersendirinya. chewwwahh! sebabnya kalau aku belajar kat Zimbakwe, lain pula bunyinya. ye dak?

kompak maksudya bersatu padu, unite, kerjasama, rapat, silaturrahim, bla, bla, bla, dan seangkatan dengannya. fyi, aku tak lah pi google maksud fix die, tapi aku cakap based on pengalaman aku disini. apa yang aku rasa selama aku duduk/tinggal satu bumbung dan belajar bersama-sama dengan keluarga baru, TWP11, dorsen yang baik, tutorial 3 kali tukar. ia sangat berharga. walaupun ia tidaklah 100 percent perfect, tetapi ketidaksempurnaan itulah yang mengajar kita untuk berusaha kearah kesempurnaan. 


Bercerita mengenai tutorial.(sebenarnya inilah pucuk yang aku nak cerita.)punyalah panjang mukadimah. ^^, aish.

ini tutorial yang aku yang ketiga untuk sem reproductive system :




exercise ^^

last day with doc nina

specialist surgeon with doc nia

blue


wink.wink.wink. coryza!


okay, coryza tu apa? bukanlah nama team bola, jauh pula nama salah satu group SNSD, pun bukan tajuk cerita korea, mahupun nama galaksi. ia adalah.......






Skema : based on Dorland's medical pocket dictionary, coryza is defined as acute rhinitis.

kalau dalam erti kata lain, common cold ataupun SELESEMA =.='


hahaha. nama gempak, tapi flu je.


Actually, post kali ini hanyalah berunsurkan pengenalan kepada group baru saya. dan setelah menerima komen yang begitu menyentap mengenai blog ini. hahah. takdalah over sampai macm tu.ehem2. since salah seorang dari mereka telah meng'stalked' blog saya dari blog sumayyah. terima kasih.terharu. ( confirm dia tengah gelak2 baca post ini =.=')

Banyak ingin di kongsikan. rasanya next post eh. uwaaaaaa, stressnya nya dengan internet ~____~"




salam ukhwah kawan-kawan  ^______^




sarangbi,
Aqil Zarin

1 comments:

SUMI ^_________^ said...

oh qila coit.saluran blog sumi jadi mangsa. =='
tak aci tak aci.
teruja sebentar bila tengok list blog bernama different side of her ;tajuk post bertukar baru.
huihui .
siput: snail : classes gastropoda,phylum mollusks amik mood biodi.esok test .huahuaa

Post a Comment